Poca

OBS! Poca er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Poca er en sjarmerende liten fyr med mye krutt som det er lett å bli glad i.

Han er en typisk terrier som liker å ha noe å holde på med, men samtidig elsker å ligge på fanget for kos. Han er en hund som kan lett komme opp i stress og som trenger en rutine og litt forutsigbarhet i hverdagen. Får han dette er han en rolig og harmonisk hund inne.

Han kan være litt forsiktig i møte med nye mennesker og kan bjeffe med en gang, men blir fort venner om man har en pølsebit på lur! Han er veldig matmotivert og enkel å trene.

Vi ser etter et hjem uten små barn, eldre barn og tenåringer burde gå fint om det er vant med hund. Poca ønsker å være eneste firebente i hjemmet. Poca er vant med bymiljø, men fordi han reagerer såpass i passering, ønsker vi å unngå miljøer der det er trange hundemøter. Helst et hjem hvor han slipper å være alene hele arbeidsdager, men noen timer alene burde gå fint med tilvenning.

Ute på tur synes Poca det er stressende å møte på andre hunder og man må regne med at dette vil trenge en del trening før han vil kunne passere andre hunder. Vi søker derfor etter et landlig beliggende hjem.

Kan du tenke deg å gi denne gladlaksen et nytt hjem? Ta kontakt på omplassering@fod.no for søknadsskjema.

Søk om å adoptere Poca

  • Hidden
  • Hidden