Sjokolade

OBS! Sjokolade er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Sjokolade er en vakker labrador blanding født 2020. Han veier 36 kg.

Sjokko er en flott familiehund for en aktiv familie! Så fremt han får nok stimuli er han rolig innendørs og slapper mer enn gjerne av på sofaen med kos av menneskene sine. Skjer det litt lite så stjeler han gjerne noe han finner, som en sko eller pute – og vil ha en god byttehandel for å gi tilbake.

Sjokko er omgjengelig med andre hunder av begge kjønn.  Han er mest vant til å være med hunder på egen størrelse og kan trekker seg unna mindre hunder som bjeffer mye. Han kan bo med annen hund ved rett match og vil ellers ha godt av faste tur- og lekekamerater.

Sjokko trekker godt på ski og er gjerne med på joggeturer. Han er matmotivert og trener gjerne lydighet eller triks. Han elsker også å bruke nesen sin på ulike søksøvelser.

Vi søker et godt hjem der Sjokko tilbys både fysisk og mental stimuli. Han kan fint bo med litt eldre barn – og han kan bo med annen hund ved rett match. Han varsler når det kommer noen utenfor inngangsdør, så han vil ikke egne seg i blokkleilighet. Han er ikke vant til å være fulle arbeidsdager alene, så eventuell alenetrening må gjøres gradvis over tid.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Sjokolade

  • Hidden
  • Hidden