Spikeren

Spikeren er en kastrert hannhund født 2021. Han er en blanding mellom Irsk Setter og Treeing Walker Coonhound på ca 35 kg.

Spikeren er en vakker kosegutt. Han kommer stadig for å be om mer kos og er ikke fremmed for å gi noen suss tilbake. Han er kvikk og lærevillig. Lett å få oppmerksomheten til så fremt det ikke er noen potensielle hundevenner like i nærheten som frister mer. Spikeren har jaktinstinkt på rådyr og stor interesse for å bruke nesa. Han vil trives godt med ulike typer søk. Han er også en ypperlig treningskamerat. Merk at Spikeren er beinsterk, så nytt hjem må ha litt styrke for å holde han igjen når han blir ivrig.

Spikeren er godt vant til korte og lange bilturer. Han legger seg fort til ro og sover seg gjennom lange turer. Han er også vant med båtturer.

Spikeren kan trives godt både som eneste hunden i hjemmet eller sammen med andre hunder. Vi ønsker et hjem med noe erfaring med store og viltre hunder da Spikeren fort kan bli litt mye. Han trenger noen som kan hjelpe han å finne ro både inne og på tur.  Han er oppvokst med tenåringer og kan nok bo med dette igjen, han vil ikke være rett for familier med yngere barn. Han er vant til å være uten mennesker en arbeidsdag, men ikke vant til å være uten annen hund. Eventuell alenetrening må derfor tas gradvis. Spikeren vil trives best i landlige omgivelser.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 

Søk om å adoptere Spikeren

  • Hidden
  • Hidden