Storm

OBS! Storm er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Storm er en morsom irsk setter gutt født juli 2020.

Han er en sprudlende glad fyr som det er lett å forelske seg i. Han er sosial med både folk og andre hunder og skjønner ikke at han er en stor gutt så setter seg gjerne i fanget. Han gir også skikkelig gode susser.

Storm har tidligere bodd sentralt og er vant til noen timer alene, vi tenker han kan tilpasse seg de fleste hjem med de rette folkene. Han har aldri bodd med barn tidligere, men har heller aldri reagert negativt, det eneste er at han mulig kan bli litt voldsom for de minste. Vi tenker han også kan bo med annen hund om det er en god match.

Storm er en aktiv type som elsker å jobbe både mentalt og fysisk. Han kan grunnleggende ferdigheter og er skikkelig godbitmotivert. En kul hund om man liker å trene hund! Dette er en hund som vil trenge mer enn kun spaserturer, han vil nok trives best med både løpeturer og andre morsomme aktiviteter hvor han får brukt seg fysisk. Vil nok trives i et hjem hos friluftsmennesker. Han kan være ganske sterk i bånd til tider på tur.

Selv om Storm er vant med noe alenetid ønsker vi at nytt hjem kan tilpasse for gradvis tilvenning i starten.

Er du hjemmet for Storm? Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Storm

  • Hidden
  • Hidden