Sverre

Sverre er en flatcoated retriever/setter blanding født i 2014. Han er en glad hund som er godbitmotivert og elsker å trene. Han er spesielt glad i diverse søksarbeid og kan jobbe konsentrert lenge. Sverre er også veldig glad i å leke med andre hunder og har hatt flere lekekamerater på FOD. Han blir veldig knyttet til menneskene sine, noe som bidrar til økt stress her på gården siden de frivillige og ansatte som er med han ikke har mulighet til samvær med han hele tiden.

Sverre kom til FOD for flere år siden og et ustabilt og stressende liv har satt sitt preg på han. Nytt hjem bør derfor enten bo veldig landlig til uten for mye besøk eller ha erfaring med hunder som har litt utfordringer.

For å bli vurdert som nytt hjem for Sverre må du ha kunnskap, tid og tålmodighet. Du vil få god oppfølging og opplæring av oss og må belage deg på mange hyppige besøk for å bli kjent. Vi søker deg som har et genuint ønske om å legge ned tid og jobb for å hjelpe han. Sverre trenger en rutinepreget hverdag og kan ikke omgås med barn. Han har et stort behov for mental og fysisk stimuli, i tillegg til ro. Et inngjerdet uteområde er absolutt å foretrekke. Det er også viktig for Sverre å få leke med mennesker og andre hunder.

Sverre trenger ro og tålmodighet for å gradvis bygge opp tillitt til sine nye mennesker. Dersom man gir han dette kan man virkelig få en herlig turkamerat!

Om du føler du kan gi Sverre et hjem, send en mail til omplassering@fod.no, merk emnefeltet med hundens navn.

Søk om å adoptere Sverre