Thea

Thea er en voksen dame, anslått å være rundt 7 år. Blandingen er ukjent, men med mye likheter til en akita. Hun har ukjent bakgrunn.

Thea er en hund som er godt likt på gården. Hun sjarmerer med sin lekenhet og raptusser. Hun spør stadig etter kos og slapper godt av med en gang hun har mennesker i samme rom. Thea har også den mykeste pelsen. Hun er rolig innendørs og glad i å være kontorhund hos oss.

Thea trives med gode turer i gå-tempo, spesielt i skogen. Hun kan reagere i passering på andre hunder, så nytt hjem må være innstilt på å jobbe med dette.

Hun trives med bilkjøring.

Dessverre så har Thea litt vondter i kroppen. Hun er røntget og går på smertestillende for dette. Hun har under opphold hos oss fått fjernet noen jursvulster og må inn for årlig kontroll på dette.

Thea ønsker seg et landlig hjem, uten barn eller andre dyr. Vi søker etter hjem med lite alenetid, eller som kan ta dette gradvis. Merk at Thea er godt pelset og røyter en god del.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂

Søk om å adoptere Thea

  • Hidden
  • Hidden