Torbjørn

OBS! Torbjørn er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Torbjørn er en herlig gutt som knytter seg veldig til menneskene sine. Han er tillitsfull og kjærlig. Torbjørn er også en helt super turkamerat! Han er med i all slags vær. Går pent i bånd, holder fin kontakt, jobber gjerne for godbit og syns det er stor stas å gjøre lydighetsøvelser, skogsagility og søk. For deg som liker å trene hund er Torbjørn en super partner!

Torbjørn er noe ivrig, men ellers sosial i møte med mennesker. Han går overens med andre hunder ved rett intro, men kan gjøre utfall i passering om andre kommer brått på eller bjeffer.

Torbjørn er ved god helse. Han er kastrert.

Vi søker et hjem i rolige omgivelser der Torbjørn slipper å være alenehjemme. Det er en del lyd i han, og han vil ikke passe i leilighet. Han har utviklet separasjonsangst og vil derfor helst være med på jobb, eller ha selskap hjemme. Han syns det er helt ok å kjøre kollektivt, men bilkjøring blir han veldig stresset av. Torbjørn ønsker å være eneste firbeinte i hjemmet. Vi søker fortrinnsvis et hjem uten barn, men hundevante eldre barn går nok fint.

Kan du tilby Torbjørn hjemmet vi søker etter? Ta kontakt på omplassering@fod.no

Søk om å adoptere Torbjørn