Torstein

Torstein er en rhodesian ridgeback født mars 2018 (kastrert).

Han er en sjarmerende gladgutt som responderer veldig godt på trening. Han er matmotivert og holder god fokus. Han elsker å trene mentalt og trives med gode skogsturer.

Torstein kom til oss blant annet med utfordring utagering mot andre hannhunder. Han har fått mye passeringstrening og viser sjeldent negativt reaksjon i dag. Han har også flere turkamerater hos oss.

Torstein er rolig innendørs. Han liker å hvile seg i solen og gjerne sove i sofa og seng. Han stjeler mat fra bord og benk om han får mulighet.

Torstein trenger gradvis opptrening og vil ha god nytte av å gå i ulendt terreng. Han er noe stiv i bakpart, er røntget og HD fri, men vil ha god nytte av styrkeøvelser og videre oppfølging hos kiropraktor.

Torstein vil trives best med 1-2 voksne mennesker å forholde seg til i hjemmet. Han har tidligere blitt stresset om det er flere å forholde seg til og det er mye farting til og fra hjemme. Torstein trenger gradvis alenetrening i nytt hjem. Han vil trives best i landlige omgivelser i enebolig eller tilsvarende.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 

Søk om å adoptere Torstein

  • Hidden
  • Hidden