Ulva

OBS! Ulva er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Ulva er en blanding av malamute (75%) og alaska husky (25%) født 2019.

Hun trenger et nytt hjem, da hun ikke trives i såpass stor flokk som hun i dag bor i. Hun har kommet tilbake til oppdretter da hun ikke fungerte hos valpekjøper og vil bo der frem til vi har funnet rett hjem.

Ulva er en vakker godjente med masse kraft og energi. Hun er en flott trekkhund med stort behov for å få utløp for nettopp dette: trekk og MYE fysisk aktivitet.  Hun kan passerer folk og andre hunder problemfritt feks i offentlige hundeløyper). Ulva er lite selvstendig i situasjoner hvor hun skal trekke alene, så hun avhengig gjør seg veldig av eier/annen hund. Hun kommer på innkalling, men pga jaktinnstinkt skal hun kun slippes på godt sikrede områder.

Ulva kan være litt reservert for ukjente mennesker og trenger å få hilse i eget tempo. Hun legger seg for eksempel ned når hun ser store menn (har vært mest sosialisert med kvinner). Med mennesker hun kjenner elsker hun kos og oppmerksomhet. Hun slapper godt av når hun er trygg.

Ulva er verbal og «snakker» mye, dvs uler.

Hun er stort sett omgjengelig med andre hunder så fremt hun ikke føler seg truet. Hun har vist ressurforsvar på mat ovenfor annen hund.

Ulva kan reagere på ting på hjul og bli skremt av ukjente lyder og gjenstander. Reagerer ikke på torden eller fyrverkeri.

Hun har for det meste vært uteboende. Hun trives godt innendørs og, men har aldri vært alenehjemme innendørs.

Vi søker et landlig og aktivt hjem, fortrinnsvis uten barn. Gjerne med annen hund (da helst rolig eldre hannhund). Hjemmet må kunne tilpasse for gradvis alenetrening.

Ulva befinner seg på Dokka og besøkes der.

Kan du tilby Ulva et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Ulva😊

Søk om å adoptere Ulva