Yaroc

OBS! Yaroc er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Yaroc er en schæfervalp født august 2020.

Han kommer fra et godt hjem, men har hatt noen opplevelser i livet som har gjort at han har kommet litt skeivt ut. Han har fått lite miljøtrening og sosialisering.

Yaroc er en godgutt som fra dag én har hilst vennlig på alle tobeinte her hos oss. Han har også fått firbeinte venner – 2 schæfertisper. Han hadde ikke mye erfaring med lek, men begynner nå å finne ut at både mennesker og hunder er nokså kule å leke med.

Yaroc trenger mye trening på å passere mennesker og hunder på en rolig måte – han gjør utfall om avstanden er for kort. Når det blir for mange inntrykk så kan Yaroc begynne å nafse. Dette har blitt bedre, men det er viktig at dette ikke forsterkes i nytt hjem. Han har fra tidligere negativ opplevelse med veterinærbesøk og trenger gradvis trening på positive besøk hos veterinær. Det jobbes med ro- og håndteringstrening. Han har, for rasen, middels energinivå. Han elsker mentale oppgaver som puzzlespill og søk.

Yaroc vil trenge et hjem som kan gi han tett oppfølging. Vi søker et landlig hjem, fortrinnsvis i enebolig. Han vil ikke passe i leilighet. Det er en stor fordel om du/dere disponerer bil. Nytt hjem må være villig til å tilrettelegge turene og gradvis eksponere han for flere passeringer. Han vil først trenge tid til å slå seg til ro og bli trygg på ny familie og nytt hjem. Yaroc har negative opplevelser med barn og skal derfor ikke omplasseres til barnefamilie, selv ikke med større barn. Han vil trenge gradvis alenetrening.

Kan du tilby Yaroc et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Yaroc!:)

Søk om å adoptere Yaroc