Adora

Jeg er en selvstendig og staselig dronning som fremdeles synes at mennesker kan være litt skumle. Jeg har vokst opp i en kattekoloni, og venner meg fremdeles til å bo med disse tobeinte kjempene. Jeg bodde i en periode på Kattehuset, men jeg trivdes ikke med så mange katter rundt meg.

Jeg ELSKER å leke, og koser meg aller mest når jeg får leke med baller og fjærkledde leker. Jeg tilbringer også mye tid i alle vinduskarmene. Der kan jeg sitte og drømme om hvordan det vil bli i mitt nye hjem hvor jeg kan løpe ute og kose meg.

Jeg er trygg rundt fostermor og liker å følge etter henne og se hva hun finner på (særlig på kjøkkenet). Jeg prater også masse med henne – sier hei når hun kommer hjem, og maser litt når jeg vil ha bedre servering, vil ut i hagen, eller hvis fostermor har lukket en dør. Alle dører burde jo alltid være åpne.

Jeg synes også det er helt ok med litt besøk, men liker å ha muligheten til å snike meg unna. Men det er jo også litt gøy å se hva menneskene finner på, så jeg følger med litt på avstand. Jeg har vakker fluffy pels og hale, men ingen får lov til å kose med fluffen helt enda.

Søk om å adoptere Adora

  • Boforhold

  • Personalia