Ahri

Jeg heter Ahri og er en nydelig frøken på nesten fire år. Jeg var villkatt frem til jeg kom i fosterhjem for 1,5 år siden. Dette var første gang jeg bodde sammen med mennesker, og det var ganske så skummelt.

Nå derimot, har jeg tatt over leiligheten og spretter rundt omkring akkurat hvor og når det passer meg! Nysgjerrigheten tok nemlig fort overhånd og jeg vil gjerne være med der det skjer. Jeg har gått fra å gjemme meg under sengen til å sjarmere fremmede (men helst på litt trygg avstand).

Det er skikkelig gøy å leke, både med og uten menneskene mine. Vi kan godt ligge på sofaen sammen, men dette med kos synes jeg høres rart ut. Fosterforeldrene mine sier at jeg ser ut som jeg har veldig myk pels og at jeg kommer til å elske kos, så jeg tror jeg kunne tenkt meg å prøve bare du er tålmodig nok.

Hender er litt skumle ennå (til tross for at de ofte kommer med mat), men tær elsker jeg. De lukter jo så godt! Jeg ønsker meg aller mest et hjem med rolige voksne, et sted jeg kan få komme ut og leke litt. Helst vil jeg også bo et sted uten andre dyr, men er de like snille og forsiktige som meg kan det hende det går fint.

Jeg håper du vil komme og treffe meg, jeg gleder meg til å møte deg!

Søk om å adoptere Ahri

  • Boforhold

  • Personalia