Amanda

Amanda kom til oss med fem kattunger i oktober 2020. Hun var veldig tynn og virket litt sliten, men tok godt vare på kattungene sine.

Amanda kan koses med på hennes premisser, og siden hun fremdeles er ganske ung (født 01.11.2019), så er hun fremdeles ganske leken.

Hun fortjener egentlig et hjem der hun kan være den eneste katten og få all oppmerksomheten, selv om den siste kattungen hennes Ellie burde bli adoptert med henne, siden Amanda er Ellie sin trygghet. Amanda liker å sove i fotenden av sengen. Hun gjør ikke så mye ut av seg og er en rolig katt.

Amanda passer ikke inn i en familie med små barn, da hun trenger et rolig miljø. Derfor anbefaler jeg som fosterhjem å ikke adoptere henne bort til familier med små barn, da hun trenger et rolig og forutsigbart hjem. Hun er vant til hunder og andre katter, men hun vil nok trives best alene.

Amanda ønsker seg gode utemuligheter når hun har blitt helt trygg på familien sin. Hun er vaksinert, kastrert og chippet. Ta kontakt med kattehuset om du har lyst til å hilse på Amanda.

Kontakt oss om Amanda