Amanda

Amanda er en ganske rolig og forsiktig katt. Hun trives best i sengen, eller ved siden av deg. Hun gjør ikke så mye ut av seg. Det tok lang tid før hun dro på oppdagelsesferd i resten av leiligheten, så hun virker å være fornøyd med lite plass. Hun er ikke særlig nysgjerrig, og sover for det meste. Lek synes hun bare er tåpelig. Det er mye bedre å slappe av. Ser du etter en rolig og stille katt er Amanda midt i blinken for deg!
Til og med mjauingen hennes er lav, og den hører man stort sett bare når hun har lyst på mat. Hun spiser tørrfor, men har nok blitt noe bortskjemt med våtfor i tillegg i det siste, for hun følger deg gjerne inn på kjøkkenet for å få mat.
Amanda drikker på en unik og søt måte. Hun putter poten nedi vannet og drikker av den. Det er visst hennes foretrukne drikkemåte, for hun gjør det uansett hva hun blir servert vann i. Da er hun veldig søt å se på.
Å bli klappa på magen er selve livet – da går malingen i ett sett, og hun strekker på hele seg. Hun liker å kose, men hun er ikke den som oppsøker det mest. Hun lar seg riktignok nesten alltid overtale. Det hender også at hun legger seg i fanget ditt eller oppå magen din når du sover.
Vi vet ikke eksakt hvor gammel Amanda er, men veterinær sier hun sannsynligvis er født i 2019/2020.
Hun trenger et rolig hjem hvor hun kan være sofagris, uten andre katter, hunder eller barn, med gode utemuligheter.

Søk om å adoptere Amanda

  • Boforhold

  • Personalia