Areli

Jeg heter Areli og jeg hadde en tøff start på livet hvor jeg levde ute på en gård sammen med mange andre katter. Miko var en av dem og vi ble fanget inn samtidig og har vært sammen siden. Jeg fikk livmorbetennelse og måtte operere bort alt, men nå er jeg frisk. Jeg er litt tett i nesa så jeg lager lyder nesten hele tiden.

Jeg elsker å leke, kose og spise. Jeg elsker all mat. Også mat som ikke er ment for meg, men for min fostermamma. Jeg var ca 8 uker da jeg kom hit og jeg ville ikke ha kos og var litt redd i begynnelsen, Miko var den tryggeste, men nå er jeg høyt og lavt for å få det som jeg vil. Jeg går veldig godt overens med de andre kattene her. Fostermamma sier at jeg er veldig flink hos dyrlegen når vi har vært der og at jeg har blitt veldig flink til å ligge stille når jeg må klippe neglene mine. Jeg har 6 negler på hver pote som må klippes innimellom. Det gjør at jeg er flink til å klatre overalt.

Jeg ønsker meg et hjem sammen med Miko. Helst hvor det ikke er yngre barn enn 10 år fordi de er litt skumle og jeg blir urolig sier fostermamma.

Søk om å adoptere Areli

  • Boforhold

  • Personalia