Askepott

Jeg heter Askepott og jeg er en koseglad jentepus. Mesteparten av dagene fordriver jeg med å slappe av i vinduskarmen mens fosterfar er på hjemmekontor. Der føler jeg meg trygg og det er kort vei til kos. Jeg er ikke så interessert i å leke, men gir ofte klorepinnen en omgang (jeg er godt opplært til ikke å la møblene få kjørt seg).

Som du ser på bildene, er ikke sommerkroppen helt på plass. Jeg er nemlig veldig glad i mat og veier nesten 8 kg. I tillegg er jeg en snakkesalig pus og skravler en god del, spesielt når jeg er sulten. Nå ønsker jeg å få komme til et hjem der jeg har utemuligheter, for jeg drømmer meg ofte bort der jeg sitter i vinduskarmen.

I mitt nye hjem kan det godt bo barn, siden jeg er veldig tålmodig og tolerer deres brå bevegelser. Jeg bor med en annen katt i mitt fosterhjem. Stort sett godtar jeg at han er der, men får innimellom behov for å vise ham at jeg er sjefen. Aller helst vil jeg nok være eneherskende katt i huset. Jeg passer ikke inn i familier som ikke liker en snakkesalig pus. 

Søk om å adoptere Askepott

  • Boforhold

  • Personalia