Baby

Jeg heter Baby og er på utkikk etter et foreverhjem. Jeg er en ung dame oppkalt etter Baby i Dirty Dancing, som selvfølgelig betyr at jeg er en meget pen, smidig og elegant dame. Ikke minst har jeg en flott figur.
Jeg har bodd i fosterhjem siden midten av mai 2021 etter at jeg ble funnet utendørs på selveste 17. mai, sammen med mine fire nyfødte barn. Barna er for lengst ute av redet, og jeg har vært så heldig å ha mine snille fosterforeldre helt for meg selv den siste tiden. Jeg er veldig glad for at noen fant meg og tok meg med inn i trygge omgivelser.
Jeg er veldig snill og kontaktsøkende, men kan være litt sjenert i starten og trenger litt tid til å bli ordentlig kjent i nye omgivelser. Jeg har myk og deilig korthåret pels, og siden jeg kun har ett lags pels så trives jeg nok best innendørs i varmen. Allikevel så elsker jeg å kikke ut, snakke med pippipene, og fange trær når det blåser. Dette kan jeg gjøre i timesvis, både dag og natt. Vinduskarmer er definitivt min yndlingsplass så mitt nye foreverhjem er faktisk nødt til å en vinduskarm som bare er reservert til meg…
Jeg er veldig kosete, nysgjerrig og leken. Jeg foretrekker helst at menneskene kommer bort til meg eller dit jeg er, og at de klør, børster og stryker på meg så lenge som mulig. Jeg blir aldri mett av kos. Jeg har enda ikke skjønt poenget med å ligge på sofaen ved siden av matmor, jeg syns det er skikkelig kjedelig å være sofagris. Jeg heter tross alt Baby, og jeg må jo opprettholde min verdige stil.
Er det noen der ute som vil ta meg inn i deres trygge hjem?

Søk om å adoptere Baby

  • Boforhold

  • Personalia