Bibbi

Hei, jeg heter Bibbi!

Jeg er en nysgjerrig, sosial og kosete katt, mot de jeg er trygg på. Er ikke så glad i å bæres, men kommer gjerne og legger meg i fanget ditt på mine premisser, for å kose eller sove. Blir redd om det kommer brå lyder, så da kryper jeg under sofaen. Jeg kommer riktignok raskt ut igjen når jeg vet det er trygt.

Jeg kommer fra et hjem med massevis av katter, så det antas at det skal gå helt fint å bo sammen med andre katter igjen, bare det er god match. Hunder er jeg derimot mer skeptisk til, spesielt om de bjeffer. Da freser jeg på dem.

Det er mye energi i meg og jeg elsker å løpe fort, jakte på teppene i sengen, eller løpe etter laserpeker. Jeg har aldri vist aggressivitet på noe vis, men jeg kan lekebite litt om jeg blir ivrig. Det er ikke hardt da.

Mat eller godis går ned, men er ikke den største interessen. Derimot vil jeg mye heller være der det skjer og du skal ikke tro du klarer å stenge døren til soverommet eller badet uten at jeg merker det! Jeg skal med!

Jeg ønsker meg et trygt og godt for-alltid-hjem hos noen som har tid og tålmodighet til å gjøre meg trygg på deg. Det kommer til å ta litt tid for meg å bli trygg nok til å vise deg meg fra min aller beste side, men om du gir meg det, så skal du nok få masse kjærlighet tilbake.

Er det deg?

Søk om å adoptere Bibbi

  • Boforhold

  • Personalia