Blinke

Jeg heter Blinke og en jente full av energi. Jeg syns det er kjempegøy å løpe etter q-tips, aluminiumsfolie og laserpeker. Siden det er så moro å være i nærheten av der det skjer, blir det litt kjedelig når menneskene sover, så da pleier å krype opp under dyna og legge meg inntil dem på natta. Jeg elsker nemlig kos!

Fremmede mennesker kan være litt skumle med en gang, men jeg er veldig pratsom og sosial med de som bor her. Er jeg trygg på deg, så kommer jeg til å si fra hvis du ikke gir meg nok oppmerksomhet.

Menneskene mine tror at jeg vil passe sammen med en annen kattepus siden jeg er så sosial, eller en familie med mennesker som vil løpe rundt med meg. Jeg kan av og til glemme meg når vi leker og bruke litt mye klør, så jeg bør nok ikke være med de aller minste menneskebarna.

Siden jeg levde de første 6 månedene mine utendørs, savner jeg litt å ha muligheten til å gå ut, så det blir jeg veldig glad om jeg kan få lov til igjen, når jeg blir stor nok! Jeg er en katt som trenger plass, da jeg må utforske alle kriker og kroker, høyt og lavt. Hvis jeg kan få det som jeg vil, ønsker jeg meg et klatrestativ eller to, hvor jeg både kan leke og ta en power nap i høyden.

Håper det finnes et godt og trygt hjem for meg der ute.

Søk om å adoptere Blinke

  • Boforhold

  • Personalia