Bobbie

OBS! Bobbie er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Hei, jeg er Bobbie!

Jeg er en vakker ung katt, støvgrå myk pels og store ører og lang hale. Jeg elsker å leke og leker gjerne alene eller med noen, enten det er en tråd, ball eller penn. Veldig nysgjerrig og intelligent, alt skal forskes på. Elsker også kos og maler høyt og snakker.

Da jeg først kom til fostermor var jeg litt redd og slapp og vondt i magen, men klorte og beit aldri. Veldig snill! Klatret øverst i hylla, for der følte jeg meg trygg. Etter et par dager så lå jeg i matmor sitt fang og malte. Nå har jeg vært hos matmor i et par måneder og har fritt leie i hele huset. Er matmor på hjemmekontor, så sover jeg gjerne i fanget hennes i timesvis, eller ligger i en stol i nærheten.

Matmor har også en katt til. Kira som hun heter, er litt eldre enn meg, og henne elsker jeg å jage rundt. Kira sier ifra med litt lett fresing når hun har fått nok og da stopper jeg og leker med noe annet i stedet.

Matmor har fått noen kloremerker etter hvert, da jeg fortsatt er en kattunge og kan bomme på leken og treffe handa hennes noen ganger. Sånn er kattunger, rett og slett.

Jeg har masse energi, men sover også tungt på armlenet innimellom slagene. Og noen ganger gjemmer jeg meg når jeg sover, men kommer frem når matmor lokker. Det bor ikke barn i huset nå og når det var noen på besøk så gjemte jeg meg.

Jeg er litt skeptisk til nye folk, men alle voksne som har besøkt på kvelden har jeg hilset på, leket og koset med. Har det veldig gøy og er veldig trygg og elsker livet.

Søk om å adoptere Bobbie

  • Boforhold

  • Personalia