Bounty

Jeg heter Bounty og er en nydelig og nett pusedame.

Jeg er en skeptisk liten pus, men utvikler meg sakte men sikkert til å bli mer trygg, kjærlig og sosial i fosterhjemmet mitt. Fostermor sier jeg er verdens fineste pus med helt nyyyydelig pels, og det har hun helt rett i.

Da jeg kom til fosterfamilien min var jeg så redd at jeg lå gjemt i hulen min inne på badet hele dagen. Badet og esken min ble litt smått for meg etter hvert, og med masse tålmodighet og omsorg fra fosterfamilien, har jeg gradvis tatt steget ut av hulen min. Jeg kan med stolthet si at jeg i dag tilbringer mesteparten av tiden i godstolen i stua eller ligge ute og sløve på balkongen i sola.

Når jeg blir redd gjemmer jeg meg under sofaen. Og noen ganger helt under senga til det er trygt å komme ut igjen. Men jeg kommer stadig fortere ut igjen for å henge med gjengen, spesielt om du lokker med en godbit.

Selv om jeg liker godt å sløve i godstolen i stua, er jeg leken også. Jeg har et morsomt teppe med store hull som jeg liker å leke med fjærpinner i. Når jeg ikke jager katten jeg bor med rundt, har jeg det veldig gøy med lekene mine. Også kan jeg være skikkelig pratsom med både folk og dyr, og sitter gjerne og kvekker til fuglene utenfor vinduet en liten stund. På kveldstid vil jeg gjerne ut på verandaen en tur for litt frisk luft og nabo-observasjon. Da koser jeg meg veldig!

Jeg har faktisk fått skikkelig sansen for kos! Når jeg er sulten får hele gjengen stryke litt på meg, og jeg belønner dem med lit purr-purr og ved å la dem få lov. Fostermor får nesten alltid lov til å kose på meg (hun er tross alt raus med godbiter og ros!). Hun vil gjerne lure meg opp i sofaen og på fanget, men der går faktisk grensen. Men kanskje en dag med tålmodighet, litt motivering og masse god omsorg.

Selv om jeg er litt redd av meg, er jeg en sosial pus som har lyst til å bli venn med deg. Dessverre er ikke jeg og den andre pusen som bor her særlig gode venner, og det går utover trivselen til oss begge. Derfor er det best for meg å få komme til et nytt hjem.

Jeg har hatt en tøff start på livet, og trenger et tålmodig og rolig hjem der jeg ikke er for mye alene hjemme, og med mennesker som tar seg tid til litt sosial trening, kos og lek. Det vil nok ta litt tid med meg, da jeg nok sannsynligvis vil være veldig redd og sky i nytt hjem, så du må være tålmodig. Du får nok ikke se så mye til meg i starten er jeg redd. Jeg blir stadig tryggere, men jeg er fremdeles en litt skremt  liten dame skjønner du.

Hilsen forventningsfull pus

Søk om å adoptere Bounty

  • Boforhold

  • Personalia