Brownies

Brownies er en snill og rolig pus som eeelsker kos. Som mange katter i fosterhjem var han sky og engstelig i starten, og bar preg av å ha vært hjemløs over tid, men han tinte fort opp. Hver morgen møter han meg nå med kjærlig mjauing og løper bort til stolen der han pleier å få morgenkosen sin. Han er mest glad i soving og kos, men vi ser stadig mer av leking og jaktinstinkt.

Etter litt over 2 måneder er han fortsatt skvetten overfor nye ting, personer og lyder, og gjemmer seg stort sett ved besøk, men sist gang våget han seg fram for å hilse på gjesten. Han vil nok ha glede av litt mer boltreplass (enn mine 31 kvadrat) i sitt nye permanent hjem. Han er en pus som vil holde seg nær til eieren/eierne sine og som tar imot all den kosen han kan få.
Antakelig vil han trives godt som alene-katt som får all oppmerksomheten og ikke med alt for mye liv og leven rundt seg. Større, rolige barn vil nok være fine å kose med for han. Brownies er så søt og hengiven – en drøm av en katt rett og slett, så du eller dere som adopterer han er utrolig heldige!

Søk om å adoptere Brownies

  • Boforhold

  • Personalia