Burger & Kjell

Burger (hunnkatt, sort og hvit) og Kjell (hannkatt, grå/bruntigret og hvit) er to søtinger, som visstnok er søsken til tross for at de ikke ligner verken i utseendet eller personlighet. De elsker å gå rundt i tospann og kose med hverandres hoder og male i kor, og tar også en lekeslosskamp en gang iblant. De har også et eget kattespråk som de blant annet bruker til å avgjøre hvem som skal ha favorittstolen den dagen. Fostermor opplever dem som veldig knyttet til hverandre og det er derfor i utgangspunktet ønskelig at de blir adoptert til samme hjem og slipper adskillelsen.

Begge to er chippet, kastrert og har fått ormekur.

Burger er frempå, trygg og nysgjerrig. Hun elsker å utforske nye steder og ting og liker å holde seg nær til mennesket sitt (eller menneskene sine) og følge med på hva de driver med. Hun elsker å leke med baller og små kosedyr, eller å sitte lenge ved vinduet og se ut på alt som foregår utenfor. Hun har gradvis blitt mottakelig for kos og kommer ivrig bort for en chin-stroke om morgenen. Hun takker også ja litt mer omfattende kos under kvelden.

Kjell er en litt mer tilbakeholden type. Han springer under sofaen ved brå bevegelser og lyder, og liker også fortsatt å tilbringe deler av formiddagen under den. Men stort sett ligger han er framme på sine yndlingsplasser i stua, og blir litt ekstra tillitsfull om morgenen og kvelden. Han føler seg aller mest trygg på å utforske når Burger er ved hans side og det beste han vet er å kose med henne. Han elsker som de fleste katter å leke, spesielt om kvelden. Han lar seg foreløpig helst bare kose med en kløpinne, men glemmer seg av og til bort og tillater en liten chinstroke i ny og ne, så her er det ikke lenge før det blir gjennombrudd på kose-fronten.

Disse to blir herlig selskap for enslig, par eller familier med litt større barn.

Søk om å adoptere Burger & Kjell

  • Boforhold

  • Personalia