Carpus

Hei! Jeg heter Carpus, men vennene mine kaller meg stort sett bare Karp! Jeg har bodd på gata i store deler av livet mitt. Siden februar har jeg vært i fosterhjem i en leilighet i Oslo, og er nå klar for å få en fast plass å bo.

 

Jeg kan ikke klokka, men jeg elsker kosetid og matetid! B-menneske (eller B-katt da) er jeg av natur, og jeg gleder meg alltid til sprell og lek på kveldstid. På dagen liker jeg best å ligge i sofaen eller i senga og snorke – noen ganger bokstavelig talt!

 

Fordi jeg har bodd på gata så lenge er jeg vant til å styre ting selv. I starten var jeg litt skeptisk til menneskene som jeg nå bor med, men vi ble fort veldig gode venner. Det tok meg litt tid å venne meg til å bo innendørs, men etter hvert har jeg lært meg å bruke klorepinnen i stedet for sofaen når jeg må slipe klørne mine.

 

Min store drøm er å bo med noen som kan la meg være den utekatta jeg har vært mesteparten av livet mitt. Jeg nyter livet som sofagris (eller sofakatt), men jeg er også en skikkelig lekepus med lynraske reflekser. Når jeg vil ha noe godt å spise, skrur jeg på sjarmen så menneskene får lyst til å gi meg en godbit.

 

Jeg er ingen reddhare, men jeg stoler ikke helt på støvsugeren og andre ting som bråker. Jeg er heller ikke så glad i sko, så jeg håper de nye menneskene mine tar av seg på beina når de er hjemme.

 

Jeg gleder meg til å få et kjærlig for-alltid-hjem med gode utemuligheter, og håper menneskene som adopterer meg er forberedt på masse kos!

Søk om å adoptere Carpus

  • Boforhold

  • Personalia