Ebony

Hei!

Jeg heter Kaffe (egentlig Ebony, men det synes ikke fosterfamilien min var urbant nok) og er en hunnkatt som er født ca. 01.09.2018.

Akkurat nå bor jeg i et fosterhjem midt i Oslo Sentrum. Jeg finner stor glede i å sitte i vinduskarmen og titte ned på trikken som går forbi, det er kjempegøy! Det gjør jeg gjerne med Latte, som jeg bor sammen med. Annet en det er jeg veldig stor tilhenger av idrettsgrenen «å sove» og favorittstedet er i midten av en stor seng. På toppen av en kurv er heller ikke å forakte. Av og til får jeg lov til å være med ut i bakgården (i bånd), det er sånn helt ok. Det aller gøyeste er å løpe oppover alle trappetrinnene når vi må inn igjen. Jeg har hørt at jeg er kjempegod til det.

Jeg tolerere det meste, så lenge jeg får litt kos tilbake. Musikk er ikke noe hinder og jeg er veldig glad i å se på fugler på YouTube. Også lekeslåss jeg masse med Latte. Jeg tror at jeg synes det er mer gøy enn henne av og til.

Jeg ønsker meg et hjem som er trygt og godt. Har veldig lyst på et sted hvor jeg kan løpe ute og jakte på fluer der og gjerne med Latte. Det ville vært helt toppen! Barn og andre katter tror jeg går veldig fint.

Jeg er chippet, kastrert og vaksinert. Ta kontakt med kattehuset om du vil hilse på meg!

Kontakt oss om Ebony