Ellie

Ellie er en søt liten hunnkatt, men fremdeles litt tilbaketrukken. Hun har kommet seg veldig siden hun kom hit.

Dagene til Ellie består mest av lek, fotfølge hannkatten hun bor med, spise og sove. Hun har endelig begynt å spise godbiter ut av hånden, og hun kommer raskt med en gang hun hører godteriskuffen åpne seg. Vi får løfte og kose med henne på hennes premisser. Hun er også veldig glad i å tygge på planter, så plantene her i hus er på ferie hos noen andre.

Ellie er også nysgjerrig, men trekker seg fort tilbake igjen om det er skummelt. Hun er også glad i å være i samme rom som oss, men nødvendigvis ikke i nærheten av oss. Det kan hende at du våkner av klør i tærne når du sover, for tær og føtter syns Ellie er morsomt. Er du heldig så sover hun også i sengen med deg. Hun er den siste igjen av et kull på fem. Hun kom mer ut av skallet sitt etter at moren Amanda ble adoptert. Da ble hun fort litt tøffere.

Vi har hatt besøk uten problemer. Det er ikke like ofte at hun gjemmer seg lenger, med mindre det er helt nye mennesker. De som vi har hatt på besøk jevnlig har hun blitt vant til og de får løfte og kose med henne de også. Ellie trenger litt tid til å komme seg til rette. Vi tror at Ellie passer fint alene eller med en annen rolig katt som hun kan lene seg på.

Søk om å adoptere Ellie

  • Boforhold

  • Personalia