Emma

Hei!

Jeg heter Emma, og er ca. to og et halvt år gammel. Jeg elsker å få oppmerksomhet, kos og lek, og er veldig glad i mat. Jeg liker best å få kos på gulvet – jeg har ikke helt funnet ut av det å ligge i sofaen sammen med folk, men jeg hopper gjerne opp i sofaen og går litt rundt. Akkurat nå bor jeg sammen med en annen katt, men hun gjemmer seg for det meste, for jeg er sjefen. Om noen koser med henne kommer jeg alltid, for jeg vil også ha oppmerksomhet. Aller helst vil jeg bo hos noen hvor jeg kan være ute, og leke masse. Jeg blir litt rastløs innendørs. Kanskje jeg får en kattevenn jeg kan leke med også.

Jeg kan skvette litt ved brå bevegelser eller høye lyder, men det går seg til fort. En sjelden gang tisser jeg utenfor doen, men jeg pleier å være flink og bruke doen.

Jeg er litt rampete, og elsker å stå og tråkke på ting – da koser jeg meg skikkelig! Jeg prater også en del. En ting jeg ikke liker, er å bli løftet. Da stivner jeg helt og vil helst ned med én gang.

Jeg er kastrert, vaksinert og chippet. Håper noen snille folk kan ta meg med hjem – jeg har masse kjærlighet å gi! Ta kontakt med kattehuset om du vil hilse på meg!

Kontakt oss om Emma