Familien H

Hei adopsjonsmennesker! Vi har flytteplaner. Har begynt å pakke ned sommerpelsen, sommerpleddene og noen av lekene vi sjeldent bruker. Vi håper virkelig på å finne drømmeslottet hvor vi har mulighet til å flytte alle tre. Vi er nært knyttet og har et spesielt bånd.

Vi ser etter en barnefri familie, men fremtidig barn går fint. Vi tviler på at andre puser og hunder går bra, i så fall må de bøye seg i støvet for oss, og pappa Hunter (ft 01.01.17) er tross alt kongen på haugen. Hilton og Hamlet er født 01.04.20.

Du vil nok oppleve oss sky og skeptiske i begynnelsen. Vi har jo vært villkatter og gjort som vi vil, men må jo si at vi trives veldig i rollen som huspuser. Vi trenger derfor et tålmodig og rolig hjem, men når vi først stoler på deg, tilber vi deg så langt vi gidder. Vi er kjempekosete, lojale, supermorsomme, rampete, nysgjerrige,  trøstende  og empatiske – og hver og en av oss har herlige særegenheter.

Fostermamma sier at ingenting er som å få en gruppeklem fra familien H. Hun sier også at det at vi er 3 ikke er noe problem, fordi vi har det så bra sammen og støtter oss på hverandre i kos og lek. Fostermamma kommer til å beskrive oss litt mer utdypende, men dette er først og fremst «her er vi», og at vi ønsker varig adresseforandring.
Hilsen Hamlet, Hilton og Hunter.

Søk om å adoptere Familien H

  • Boforhold

  • Personalia