Farris

Jeg heter Farris. Jeg elsker å leke og er verdens snilleste guttepus. Jeg digger godbiter og kokt fisk. Hvis jeg får det, så spiser jeg av hånden din, og du kan kose litt med den ekstra myke pelsen min. Jeg legger meg gjerne på sofaen sammen med deg, eller i fotenden av sengen din.

Jeg har ikke fortalt til noen hva som skjedde da jeg gikk ute som liten, men det har gjort meg ekstra redd for enkelte mennesker. Særlig de som er store og har mørk stemme. Jeg kan knurre og frese litt hvis jeg føler meg truet. Men det er mest for å si ifra at jeg er redd. Jeg ville aldri komme til å klore eller bite. Det sier fostermor som jeg har bodd hos i et år. Hun får lov til å klappe meg litt, selv om jeg av og til brummer når hun gjør det.
Når det bare er meg og fostermor her, så er jeg veldig trygg. Da kan jeg glimte til og legge meg på bena hennes i sofaen, leker og sover på ryggen. Men når det kommer noen andre, så gjemmer jeg meg og knurrer. Derfor tror fostermor at jeg vil trives best hos voksne rolige mennesker, og gjerne andre katter. Jeg vil veldig gjerne adopteres sammen med broren min Farris om du ser etter to flotte guttepuser.

Søk om å adoptere Farris

  • Boforhold

  • Personalia