Fibula er en pusejente som trenger et nytt hjem

Fibula

Hei!

Dette er Fibula, hun er født ca. 03.09.2017. Vi fikk henne i midten av november, fra et annet fosterhjem der hadde hun vært sammen med kattungene sine, men på grunn av at hun var så overbeskyttende og ikke lot noen komme nær verken dem eller henne, ble de separert og kattungene dro til et annet fosterhjem. Vi fikk vite var at hun var fra en koloni i Hobøl.

Da hun kom til oss var hun veldig redd og gjemte seg i et skap hvor vi har jakkene våre. Etterhvert kom hun ut av skapet og la seg innerst i hjørnet på kjøkkenbenken. Der har hun oversikt over hele kjøkkenet og kan følge med på oss hele tiden. Det har blitt hennes trygge plass.

Hun er fortsatt ganske skeptisk og redd, men så fort vi legger oss kan vi høre at hun hopper raskt ned og leker med sin favorittleke. Men samtidig har hun blitt mye tryggere og varm i trøya. Vi har sittet med henne og klappet henne litt og litt hele tiden, noe hun har latt oss gjøre. De siste to ukene har hun virkelig vist at hun elsker å bli klappet og koset med. Hun har begynt å male hver gang vi klapper henne og hun ruller seg gjerne over på ryggen og løfter på bena slik at vi kan kose henne på magen. Hun liker også å bli børstet slik at pelsen holder seg fin og blank. Hun har god appetitt og elsker godbiter.

Vi tror Fibula vil trives i et voksent hjem uten små barn, med rolige omgivelser rundt seg. Hun trenger noen som kan være tålmodig med henne og gi henne masse kjærlighet. Med tiden så tror vi at hun kan bli en skikkelige kosekatt når redselen og skepsisen forsvinner.

Hun er kastrert, chippet og vaksinert.
Om du vil hilse på Fibula, send en melding til kattehuset.

Søk om å adoptere Fibula

  • Boforhold

  • Personalia