Fiffi

Jeg kom til fosterhjemmet 14/1-21 etter å ha blitt fanget inn fra Franzefoss Gjenvinning. Jeg har en lang reise bak meg. Hadde et kull med kattunger da. Jeg fikk navnet Franzes av Franzefoss, men fostermor kaller meg Fiffi.

Jeg var veldig redd den første tiden i fosterhjemmet. Men med tålmodighet og forsiktig lek, så kom jeg fram fra under sengen. Etter 1 mnd fikk fostermor klappe og kose med meg, og etter 1,5 mnd var det helt ok å bli holdt også. Fosterfar for også lov til å kose og leke med meg.

Jeg liker å se på TV, og er helst i samme rom som fostermor hele tiden. Jeg er veldig kosete og liker å bli holdt. Liker godt å ligge i vinduskarmen.

Jeg er veldig glad i å leke. Det er gjerne full fart hele tiden, både høyt og lavt. Jeg klatrer og hopper lett over grinder som er satt som sperre for andre rom. Fosterhjemmet har en voksen monsegutt fra før, han er ikke så glad i at jeg har tatt over huset, så vi blir holdt separat. Jeg har kjempelyst til å hilse på og leke med monsegutten, men han vil ikke.

Jeg er litt skvetten for uvante lyder, og det vil nok bli litt skummelt med nye mennesker. Jeg ønsker å komme til et hjem der jeg kan være ute. Ønsker landlige omgivelser. Jeg trenger også at det er rolig i hjemmet, da jeg vil bruke litt tid på å bli kjent og sikker på dere. Jeg trenger at dere bruker tid til å leke med meg, da jeg liker å være aktiv. Men dere vil få mye kos og kjærlighet tilbake!

Ta kontakt, så kan dere komme og hilse på meg.

Søk om å adoptere Fiffi

  • Boforhold

  • Personalia