Fiola

Jeg heter Fiola og er en sprek damepus som ser etter et rolig hjem. Alder er bare et tall for meg, og til tross for at jeg allerede har passert 12 år, så er jeg like aktiv og leken som en yngre katt og blir kjempe glad om du leker med meg!

Jeg kan være litt nervøs og sjenert i starten, men hvis du gir meg litt tid så vil jeg gjerne være med deg hvor enn du går. Nye ting kan skremme meg litt, men jeg blir tøffere for hver dag. I det siste har jeg bestemt meg for å være litt mer sosial og hopper gjerne opp i sengen, og på bord og stoler for å være nærmere fostermor. De minste barna blir nok for skumle for meg, men større barn og tenåringer går nok fint.

Fostermor sier jeg kan være litt tullete, og får ofte folk til å le av ting jeg gjør. Når jeg er glad liker jeg å lage litt morsomme lyder. Jeg er også veldig glad i å klø meg på kantete ting, noen ganger ser foten til fostermor også fin ut å klø seg på. Når fostermor jobber liker jeg å sitte på bordet og hjelpe til, men jeg blir riktig nok litt distrahert av disse pennene, så jeg får aldri med meg hva vi jobber med.

Jeg har ikke helt skjønt greia med fang, og foretrekker nærhet på egne premisser. Men, jeg kan være litt spontan noen ganger, og kan sette meg ekstra nærme deg, så kanskje en dag finner du meg på fanget ditt! Klø meg gjerne under haken, på hodet, og best av alt, på rumpa. 

Søk om å adoptere Fiola

  • Boforhold

  • Personalia