Flipper

Flipper er en skikkelig tillitsfull kosegris som kommer til å slå seg til ro hos deg med én gang.

Flipper er ikke alltid interessert i å leke, men er til gjengjeld ekstremt glad i kos. Han er omsorgsfull og kjærlig, og han oppfører seg som om han har kjent deg hele sitt liv fra første stund. Han er stort sett veldig stille av seg, men kan være pratsom når han har vært lenge alene – for eksempel etter en lang arbeidsdag. Da skal det som oftest bare litt kos til for at han slår seg til ro igjen. Siden han ikke tar så mye initiativ til å leke selv er det viktig å aktivisere han gjennom dagen. Favorittlekene hans er alt som dingler – fra skolisser til katteleker på pinne.

Flipper går ikke overens med andre katter, men elsker alle mennesker og finner seg gjerne til rette på fanget til gjestene. Om dere ser etter en rolig og tålmodig alenekatt er han med andre ord helt perfekt!
Flipper forsvant ofte fra sitt forrige hjem fordi han ikke gikk overens med den nye katten som flyttet inn. Siden han er så tillitsfull kan han også finne på å bosette seg hos noen andre (litt uavhengig av om de som bor der er enige i det eller ikke). Han må derfor ikke slippes ut uten oppsyn før man er helt sikre på at han vet hvor han hører hjemme – og kanskje har advart naboene om at de kan få en oransje og hvit katt på besøk i ny og ne. Et halsbånd med navn og nummer er nok heller ikke det dummeste tilbehøret.

Søk om å adoptere Flipper

  • Boforhold

  • Personalia