Frankie

Hei, jeg heter Frankie!

Jeg er en rolig og trygg pus som er veldig glad i mat, kos, søvn og lek. Gjerne i den rekkefølgen. Jeg er en uredd kar som utforsker med en gang jeg kommer i hus. Da lukter og koser jeg gjerne på menneskene rundt meg, også på fremmede – må jo finne ut av hvem de er!

Vil helst ikke være så mye alene og jeg følger etter menneskene jeg er hos. Det er deilig å ligge og slappe av og følge med på alt det rare de gjør. Er det plass i sengen sover jeg gjerne med dere. Vil dere løfte meg protesterer jeg ikke, men jeg er ikke en lapcat. Er jo tross alt en selvstendig herre! Så da går jeg bare når jeg er fornøyd.

Jeg liker best å leke med garntråd eller garnnøster, gjerne noe som er litt vanskelig å få tak i så jeg må løpe etter. Kattedo er ikke noe problem så lenge det er sandete. Liker ikke allergivennlig/krystall kattesand, da holder jeg dere våkne om natten til den skiftes ut! Jeg vil
gjerne ut og utforske, så et hjem med utemuligheter er et must.

Jeg har en fortid som tam katt, men så ble jeg etterlatt ute i ett år, så jeg liker best å variere de gode tingene fra begge verdener. Usikker
på om jeg stoler på andre katter eller hunder, men barn tror jeg ikke er noe problem. Jeg er nemlig en mild fyr som ikke jager meg opp med det første. Da går jeg heller.

Ellers er jeg ganske pratsom og sier tydelig fra hva jeg vil enten om det er mat, kos eller om jeg vil ut en tur.

Jeg er for tiden noe overvektig så er på slanker’n. Det er skikkelig dritt.

Kan vi være en god match for alltid?

Frankie har HCM, den vanligste hjertesykdommen hos katt. De fleste katter med sykdommen lever et normalt liv med lite plager, men Frankie må til årlig helsesjekk hos veterinæren for dette. Han trenger ikke medisiner i dag, men det kan hende han trenger det i fremtiden. 

Søk om å adoptere Frankie

  • Boforhold

  • Personalia