Gabriel

Gabriel, surklegutt maksimum, er en ekte særing. Han er den typen katt du kan ta på fersken med potene i blomsterpotten, før han gir deg de største katteøynene og et (u)skyldig blikk. Han er et matvrak og gomler i seg alt som lukter godt, og det som ikke lukter fullt så godt. Også fingrene dine om du lar ham (han er snill og forsiktig, og veksler mellom lekebiting og slikking).

Han er en sofahai, som ligger under sofaen fram til han finner et bytte (en fot/sokk/leke innenfor rekkevidde)… før han… ANGRIPER! Med et kloløst dask advarer han mot å yte motstand. Om stakkaren han har fanget velger å ikke gjøre som han ønsker, kommer klørne saaaaakte frem, da han knytter han neven sin i kontrollert vrede.

Gabriel er katten som tar ting som de kommer. Han som du kan holde en stund, så fremt du har godbiter nok. Han som stirrer deg rett inn i sjelen når han er forvirret, han som gir deg latterkrampe daglig. Siden all hjernekapasiteten hans går med på rampestreker ⁠— er disse gardinene også spiselige? Hvis jeg kaster kroppen min mot dørhåndtaket, vil den åpne seg? ⁠— har han ikke noe til overs for unødvendigheter som «reaksjonstid» og «normale ansiktsuttrykk».

Han liker veldig godt å ligge ved siden av deg og se på tv eller pc-spill, og å bli klødd litt under haken og bak ørene.

Han vil sannsynligvis passe hos snille barn, snille hunder, andre katter, og både sammen med eller uten Nomi.

Søk om å adoptere Gabriel

  • Boforhold

  • Personalia