Ghost

Hallo, mitt navn er Ghost! 

Jeg er født i 2016, og fostermenneskene mine tror jeg har vokst opp ute i det fri, og aldri vært innepus før nå. De skulle bare visst!

Jeg er ganske sky og forsiktig, men det beste jeg vet er likevel å leke. Jeg passer på å jakte på alt som finnes her i fosterhjemmet mitt, fra leker til støvkorn, og er veldig god venn med fosterbroren min – katten Gimli. Selv om jeg er en relativt stor og sterk pus, er jeg stille som en mus, og prøver å være usynlig når jeg synes noe er ubehagelig. Mat og godbiter er ok, men jeg gjør ikke hva som helst for det. 

Kos har jeg blitt mer og mer vant til (det hadde vi ikke ute i det fri). Nå får fostermenneskene mine til og med lov til å kose meg på magen, og klø meg under haka – det er veeeeldig godt!  

Da jeg ble funnet, fant doktoren ut at jeg har noe som heter FIV. Det betyr at jeg ikke burde gå ute som jeg vil, og det er i grunn heeeelt greit! Jeg koser meg i leilighet, og om jeg savner utelivet innimellom, legger jeg meg bare i vinduskarmen og fugletitter litt. Doktoren fant også ut at jeg har FORL/TR – tannsykdom, så jeg må følges opp med det. 

Jeg håper noen der ute vil ha meg som sin for-alltid-pus – jeg lover å la dere få kose meg på magen, og at jeg kommer bort og sier hei når dere kommer hjem. Og hvis dere har små mennesker, er jeg veldig snill med dem også (så lenge de er snille med meg). Ja, også er jeg visst en ganske god fotomodell, så jeg kan stille opp på shoot ved behov 🐾

Håper dere vil komme og hilse på! 

Mjau,

-Ghost 

Søk om å adoptere Ghost

  • Boforhold

  • Personalia