Greta

Greta heter jeg, og jeg er en liten jentepus som ble født ute og som siden 2021 har bodd i fosterhjem. På den korte tiden har jeg utviklet meg enormt.

Jeg har funnet ut at fostermor og fosterfar ikke er så skumle. Besøkende derimot, er fortsatt litt skumle, og da trekker jeg meg unna. Jeg håper derfor du vil være tålmodig med meg en stund! Gir du meg tid, vil jeg gi deg mye kjærlighet tilbake.

Sakte men sikkert har jeg innsett hvor godt det er med kos. Nå kan jeg nesten ikke få nok. Så fort de reiser seg fra sofaen, forlater jeg hvilestedet mitt og søker kos. Jeg fotfølger også hvis de går fra meg før jeg er mettet på kos. Men sofaen er litt skummel enda, og jeg liker ikke å bli løftet.

Selv om jeg er en ung pus, er jeg ikke veldig leken. Jeg er ganske bedagelig av meg. Jeg kan leke en gang iblant, og jeg kan erte opp kattesamboeren min til lek. Så om dere har en pus fra før hadde det vært koselig, men det er ikke et krav.

Jeg ønsker meg et rolig for-alltid-hjem med tålmodige voksne, eller rolige eldre barn, som kan gi meg den tiden jeg behøver til å komme ut av skallet mitt.

Dere som adopterer meg må være klar over at jeg har astma, så ny eier må følge opp med medisiner for dette. Heldigvis er jeg ikke hardt rammet, så det er bare å huske medisinen, så er det helt fint.

Jeg håper dere har lyst til å komme å hilse på meg!

Selv om jeg helt sikkert vil være sjenert ved første møte, så har fosterhjemmet mange videoer de kan vise, av hvordan jeg er når jeg føler meg trygg.

Søk om å adoptere Greta

  • Boforhold

  • Personalia