Harriet

Mjau!
Jeg heter Harriet og er en liten jentepus født 12.10.16. Jeg har en lang reise bak meg fra å være en veldig engstelig pus, men nå tror fosterforeldrene mine at jeg har blitt tøff og selvsikker nok til å flytte ut av reiret og til mitt foralltidhjem, hvor jeg kan få gå ut og leke istedenfor å bjeffe på fuglene utenfor vinduet.

Jeg er en rolig og litt sjenert jente som trenger litt tid for å bli kjent med deg. Men når du har fått min tillit, er du min helt, og jeg blir utrolig glad for å se deg komme hjem, å leke sammen eller å kose. Jeg vet for eksempel akkurat hvor laserpekeren gjemmer seg, så når døren til det skapet åpnes, kommer jeg løpende.

Jeg tror også at det er best at jeg flytter hjem til noen som har mye tid til å være med meg, og som ikke har andre dyr eller små barn, siden jeg er litt skvetten.
Hvis jeg er alene for lenge, kan jeg noen ganger glemme litt at mennesker egentlig er snille. Det beste er nok om jeg kan få være dronningen i huset og få masse oppmerksomhet (det merket jeg spesielt når menneskene var hjemme hele tiden under koronakrisen! Dét var bra det!)
Kos er noe av det beste jeg vet, og jeg har lært meg at menneskehender og -ben er laget for å koses på. Da maler jeg høyt! Jeg liker også å trykke nesen min i håndflaten når jeg møter fostermor, eller å gjøre meg ekstra søt ved å rulle på gulvet.

Jeg er veldig forsiktig og har aldri vært aggressiv, selv ikke når den skumle dyrlegen har vært på besøk. Faktisk så er det bedre å løpe unna enn å angripe …!

Det er nok viktig at du er tålmodig med meg i starten, men med hengivenhet og kjærlighet tar det nok ikke lang tid før jeg slenger meg rundt dine ben. Jeg håper du har lyst til å bli mitt menneske!

Jeg er vaksinert, chippet og kastrert. Vil du komme og hilse på meg? Kontakt kattehuset.

Søk om å adoptere Harriet

  • Boforhold

  • Personalia