Harriet

Jeg heter Harriet og er en sjenert liten jentepus. Jeg har en lang reise bak meg fra å være en veldig engstelig pus, men nå har jeg blitt tøff og selvsikker nok til å flytte ut av reiret og til mitt foralltidhjem, hvor jeg kan få gå ut og leke.

Jeg er en rolig pus som trenger litt tid for å bli kjent med deg. Men når du har fått min tillit, er du min helt, og jeg blir utrolig glad for å se deg komme hjem, å leke sammen eller å kose. Jeg vet for eksempel akkurat hvor laserpekeren gjemmer seg, så når døren til det skapet åpnes, kommer jeg løpende.

Hvis jeg er alene for lenge, kan jeg noen ganger glemme litt at mennesker egentlig er snille. Det beste er nok om jeg kan få være dronningen i huset og få masse oppmerksomhet. Jeg har elsket å ha mennesker rundt meg gjennom koronakrisen for å si det sånn!

Kos er noe av det beste jeg vet. Jeg har lært meg at menneskehender og -ben er laget for å koses med. Da maler jeg høyt! Jeg liker også å trykke nesen min i håndflaten når jeg møter fostermor, eller å gjøre meg ekstra søt ved å rulle på gulvet.

Det er nok viktig at du er tålmodig med meg i starten, men med hengivenhet og kjærlighet tar det nok ikke lang tid før jeg slenger meg rundt dine ben. Jeg håper du har lyst til å bli mitt menneske!

Søk om å adoptere Harriet

  • Boforhold

  • Personalia