Henry

Hei på deg!

Mitt navn er Henry og jeg søker etter et trygt og rolig hjem hvor jeg får lov til å ta ting i mitt tempo, men også hvor jeg kan få masse kos.

Dere skjønner, når jeg først kom til matmor var jeg en veldig redd katt. Eieren min gikk bort og jeg ble plutselig plassert hjemme hos noen jeg ikke kjente. Dette var veldig vanskelig for meg.

En dag fant jeg ut av at jeg måtte være litt tøff og hilse på matmor. Jeg fikk plutselig litt kos, og det føltes helt fantastisk. Nå er kos det beste jeg vet om!

Jeg trenger fremdeles å ta ting i mitt tempo, og jeg kan fort skvette, men jeg kommer hele tiden tilbake for å få mer kos. Det kan godt hende at jeg ikke klarer å vise denne siden av meg når dere kommer og hilser på meg, men matmor har mange videoer som viser hvor avslappet og kosesyk jeg er. Og med tiden vil du få se den siden av meg du og, i nytt hjem.

Jeg har tidligere bodd med både en og to katter, så det er bare hyggelig hvis dere allerede har dyr. Hvis ikke så er det også greit fordi det betyr mer oppmerksomhet til meg. Ellers elsker jeg å bli gredd, så jeg vil påstå å si at jeg er den mest stelte katten på Grünerløkka.

Det er ikke så lett å huske hvor gammel jeg er, men jeg tror jeg er rundt 3 år på nåværende tidspunkt (april 2022).

Har du plass til meg?

Søk om å adoptere Henry

  • Boforhold

  • Personalia