Holly

Hei, Holly heter jeg!

Jeg ble funnet ute sammen med de to kattungene mine i 2018. Jeg var ikke så gammel selv, knapt ett år sier de som fant og fanget meg inn.

Jeg bodde lenge i ett fosterhjem sammen med ett par andre katter for å sosialiseres, men der måtte jeg flytte fra. Nå har jeg bodd i det nye fosterhjemmet mitt siden september 2020. Da jeg kom hit lå jeg skremt under vasken på badet i en god uke, jeg lurte meg ut på natta og lekte litt og spiste litt. Nå har jeg funnet roen og har lurt meg opp i både sofa og seng samtidig som fosterfar ligger der.

Jeg har spist av hånden og siden jeg er veldig glad i snacks er jeg ekstra kompis når det er matservering. Jeg er fortsatt skvetten og stoler ikke hundre prosent på disse 2 beinte. Skvetter jeg da gjemmer jeg meg kanskje litt, også kommer jeg kjapt frem igjen. Selv om jeg er litt sky, sier fosterfar at jeg hele tiden søker på en litt «klønete» måte nærhet til mennesker.

Jeg elsker å leke, en lang stang med fjær på er favoritten, da kan jeg gjerne ta en økt eller to i løpet av dagen. Jeg passer nok best sammen med voksne uten barn, så jeg kan bli kjent med dere på en rolig og trygg

Hvis du har lyst til å møte meg gi beskjed!

Søk om å adoptere Holly

  • Boforhold

  • Personalia