Hugin en pus som søker adopsjon

Hugin

Hei, du!

Jeg heter Hugin og er en gutt på ett år, født ca 21.05.2017. Det første året mitt var jeg mye ute, og jeg ble ikke så vant til mennesker. Derfor var jeg litt redd da jeg kom til fosterhjemmet mitt i mai. Heldigvis var broren min, Munin, med meg.

Etter hvert fant jeg ut at mennesket jeg bor med, ikke var så skummel likevel, og ikke minst at hun kan brukes til å klø meg på magen. Det beste jeg vet, er når børsten kommer frem. Da maler jeg så høyt som bare det!

Yndlingsplassen min er i trappa. Der ligger jeg og følger med på hva menneskevennen min og broren min holder på med. Når jeg vil være sosial, setter jeg meg i nærheten av mennesket for å «prate» litt.

Nå trenger jeg et sted jeg kan bo for alltid. Drømmeeieren min er stille og rolig, og har masse tid til kos. Siden barn ofte lager mye lyd og ikke er så forutsigbare, er det nok best for meg å komme til sted med bare voksne. Jeg vil også ha muligheten til å være ute. Andre dyr har jeg aldri prøvd å bo med, så jeg vet jeg ikke helt hva jeg skal tro om det. Men broren min vil jeg gjerne ha med! 😼

Jeg er vaksinert, kastrert og chippet. Send melding om du har lyst til å hilse på.

Du fortjener en som meg 🙂

Kontakt oss om Hugin