Indah

Hei, jeg heter Indah og jeg er en nysgjerrig og leken, men litt skeptisk dame. Jeg bor nå i fosterhjem sammen med en av ungene mine, Manis. Jeg er litt skeptisk til mennesker og det har derfor vært veldig fint å ha en annen katt å leke med.  

Da jeg kom til fosterhjemmet gjemte jeg meg stort sett bak sofaen på gjesterommet, men etter hvert har jeg blitt litt varmere i trøya og liker nå å gå rundt i hele leiligheten. Jeg liker å ligge i sofaen eller i vinduskarmen, men bare hvis jeg får være i fred. Hvis menneskene kommer for nært, løper jeg og gjemmer meg under sofaen. Jeg verken klorer eller biter, men jeg freser hvis jeg blir redd eller syns menneskene kommer for nær.

Selv om jeg fortsatt er litt skeptisk blir jeg mer og mer trygg for hver uke som går. Jeg elsker å leke med ball, og da glemmer jeg å være redd. Jeg liker også å se på fugler på TV-en eller utenfor vinduet. Jeg syns det er veldig gøy hvis Manis blir med på leken.

Jeg liker ikke å bli kost med enda. Jeg ønsker meg derfor et rolig hjem med snille mennesker som har tid til å la meg bli trygg i mitt eget tempo. Jeg har ikke vært noe særlig rundt små barn så jeg er litt usikker på om jeg vil like det.

Jeg har ikke bodd sammen med andre katter enn mine egne unger, men jeg ønsker meg en lekekamerat. Jeg kan gjerne adopteres sammen med Manis, men i det minste ønsker jeg å bli kjent med en katt som er trygg på mennesker som kanskje vil hjelpe meg til å forstå at de ikke er så skumle. 

Søk om å adoptere Indah

  • Boforhold

  • Personalia