Iris

Jeg heter Iris! Jeg er altså en tenåring, og jeg oppfører meg deretter. Jeg er leken, tullete og til tider litt rampete. Jeg er også utrolig kosete, og veldig glad i menneskene mine. Jeg krøller meg gjerne sammen på fanget ditt etter en god lekeøkt, og lar malemotoren gå på høygir!

Nå bor jeg i et fosterhjem hvor det ikke er så mye plass. Selv om jeg trives godt her, så vil jeg gjerne ha mer plass å løpe rundt på. Aller helst ute!

Her bor jeg sammen med en annen katt, og det trives jeg veldig godt med. Han fungerer veldig godt som pute å sove på, og så har jeg funnet ut hva som skal til for å irritere ham. Det vet jeg å utnytte, for lekeslåssing er det morsomste som fins! Fostermamma sier hun blir lei av at det er pels overalt da. Men det er ikke min pels, så jeg bryr meg ikke.. Hun sier også at det er bra jeg leker så mye, fordi jeg er litt for glad i mat. Det skjønner jeg ingenting av..

Jeg har aldri møtt verken hund eller barn, men sistnevnte kan jeg nok komme godt overens med. Spesielt hvis de leker med meg.

Jeg synes høye, ukjente lyder er litt skummelt, og da gjemmer jeg meg under kjøkkenet. Men jeg kommer frem igjen når jeg skjønner at det ikke er noe farlig. Frister du med mat kommer jeg raskere frem

Søk om å adoptere Iris

  • Boforhold

  • Personalia