Jax, en nysgjerrig pusekatt som venter på adopsjon

Jax

Hei, mitt navn er Jax født ca 01.05.2018 og jeg leter etter mitt furever hjem!

Akkurat nå bor jeg på Ammerud sammen med fostermor og 3 andre katter. Min store helt her er Bazinga, en hankatt på 6 år.
Jeg trenger nok å ha en katt til der jeg skal flytte for å lære enda mer sosialisering.

Jeg var nemlig veldig sky når jeg kom til fostermor. Freste rundt beina hennes og sånn. Men nå har jeg sluttet med det. Jeg prøver heller å legge potene rundt og klemme på.

Jeg er veldig glad i frisk luft og er en aktiv ramp, så trenger nok en plass hvor jeg kan kose meg på uteområder. Men det må også være kos tilgjengelig, da jeg til min forbauselse har
funnet ut at det er jo knallgodt! Jeg liker best hvis jeg får snuse litt på hånda di først og at du så klør meg rundt hodet.

Etterhvert som vi blir bedre kjent slipper jeg deg nok til så du kan klø meg ekstra godt over alt, spesielt oppå halebeinet! Da blir jeg ekstatisk og tråkker som en gal.

Til nå har jeg ikke møtt noen hunder. Hankatter har jeg ikke problemer med. Sky hukatter er en helt annen sak. Da står busten min over alt og jeg freser.

Men sånne små minimennesker er jeg begynt å bli veldig nysgjerrig på. Jeg er dog ikke veldig glad i fremmede så det kan bli litt vanskelig å hilse på meg. Jeg velger meg mine mennesker og de elsker jeg veldig, veldig høyt! Mor sier jeg har veldig, veldig lang hals og ser ut som en marekatt når jeg beveger meg rundt og utforsker. For med en gang det er noe nytt her i huset, enten det er mennesker eller ting, må ALT sjekkes ut på nytt. Nysgjerrigheten lenge leve.

Jeg er vaksinert, kastrert og chippet. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg.

Puseklem fra Jax

Kontakt oss om Jax