Jensepus og Puseline

Hei! Vi heter Jensepus og Puseline. Vi var veldig redde og nervøse når vi kom til fosterhjemmet, men nå har vi blitt noen ordentlig herlige kosekatter. Fremmede er fortsatt litt skumle, men mot fostermor er vi veldig lojale. Kommer vi til riktig hjem som har tid til å gi oss oppmerksomhet, har vi masse kjærlighet å gi tilbake. Selv om vi er søsken har vi veldig ulik personlighet og utseende. Jensepus er stor og mørkegrå med en del hvitt i fjeset og på labbene, mens Puseline er liten og stripete lysegrå med lyse øyne.

Jensepus
Jeg er et sjarmtroll og en ordentlig kosepus. Jeg bare elsker å ligge på fanget eller helt inntil deg i sengen. All oppmerksomhet setter jeg stor pris på, og jeg blir gjerne med på alt du finner på. Uansett om du skal fylle mat, tømme dokasse eller se på TV. Jeg begynner å bli ganske uredd, og møter deg gjerne i døren når du kommer hjem fra jobb. Når jeg ikke er travelt opptatt med å forlange kos, sitter jeg gjerne å nyter utsikten fra vinduet eller sover på ett av favorittstedene mine rundt i fosterhjemmet.

Puseline
I motsetning til min bror Jensepus er jeg litt mer forsiktig, men jeg er en ordentlig nysjerrigper. Fostermamma synes jeg er så pen, med gråblå øyne og verdens søteste koselyder. Jeg får øynene mer og mer opp for kos, og begynner å synes det er ordentlig stas. Det kjekkeste jeg vet er å bli med inn på badet, uansett om du skal stelle deg eller på do. Inne på badet vil jeg helst ha uendelig med kos, jeg blir faktisk så glad at halen min dirrer! Jeg har nylig også begynt å hoppe opp i sofa og seng for å få kos der også, og med tiden blir jeg nok en skikkelig kosepus sånn som min bror.

Søk om å adoptere Jensepus og Puseline

  • Boforhold

  • Personalia