Kahlo

Jeg er Kahlo og jeg er en veldig pen, men skeptisk jentepus. Jeg kom til fosterhjemmet da jeg var drektig i 2019, men byttet fosterhjem da kattungene mine klarte seg uten meg. Det var stressende å være mamma.

Jeg synes nye mennesker er kjempe skumle og jeg freser så høyt jeg kan hvis de kommer for nær. Egentlig er jeg ganske snill, men det trenger ikke de nye menneskene vite med en gang. Jeg spiser veldig mye og fort når jeg er stresset, så bikiniformen er et godt stykke unna. Menneskene hjelper meg med å gå ned i vekt ved at jeg nå går på diett og jeg må jobbe for maten. Det var kjipt i starten, men nå er det egentlig litt gøy.

Menneskene mine er ganske ok og jeg er ikke lenger redd når de beveger seg rundt i leiligheten. Hender synes jeg er fortsatt super skummelt og jeg like derfor ikke å bli tatt på, men har startet å ligge sammen med menneskene på sofaen og se på tv.

I fjor hadde jeg sommerbesøk av en annen katt og det funket ganske bra. Det hadde vært fint med en kompis i huset. Ellers er jeg en veldig rolig jente og jeg bryr meg ikke i det hele tatt når det bråker og jeg synes fyrverkeri er faktisk spennende.

Jeg søker etter noen som har tid og omsorg til å gjøre meg trygg, da jeg er veldig skeptisk og redd rundt nye mennesker. Men jeg vil gjerne være med på alt så lenge jeg kan holde avstand. Jeg elsker å sitte i vinduskarmen og følge med hva som skjer rundt meg. Noen må jo passe på at ting går rundt i huset. 

Søk om å adoptere Kahlo

  • Boforhold

  • Personalia