Kaos

Vi er to ungkarer som heter Mango og Kaos, og vi er på utkikk etter en familie som kan bli vår på permanent basis. Etter å ha bodd lenge sammen i to forskjellige fosterhjem, har vi blitt gode venner, og selv om Mango er ganske tøff og selvstendig, synes jeg(Kaos) det er fint å ha en støttespiller som kan ta det første skrittet. Derfor vil vi ideelt sett bli adoptert sammen.

Det tar oss en stund å bli vant til nye omgivelser, men deretter er det bare ting som brå bevegelser og støvsugere som kan sette oss ut. Jeg er også veldig glad i å sitte i vinduskarmen, så jeg gleder meg spesielt mye til å få et uteområde å utforske. Av og til liker vi å leke-slåss, men det tar ikke lang tid før vi ligger inntil hverandre på sofaen og koser.

Apropos kos, er det helt topp fra mennesker også, når vi selv oppsøker det. Der igjen er det sannsynlig at Mango tør å komme først, men med litt tid følger nok jeg etter. Vi er veldig glade i mat, så vi trenger noen som er flinke til å bare gi oss den mengden vi bør ha, for det kan gå på helsa løs om vi får spise for mye.

Et hjem med voksne barn eller eventuelt bare voksne kunne nok passet oss best, da vi er litt skvetne og trenger at ting utvikles i et rolig tempo og på våre premisser. 

Kontakt oss om Kaos