Kitty

Heei 🙂

Jeg heter Kitty og er en liten søtnos med stor personlighet. Jeg ble født i juni 2020. I mars 2022 ble jeg kattemamma til to små nøster og selv om mammarollen har vært slitsomt, har det har gått over all forventning.

Fosterforeldrene mine sier jeg er en liten prinsesse. Jeg er veldig tillitsfull og snill, og litt rampete. Stolt av den blanke, mørke pelsen min og kanskje spesielt de fine ørene og store øynene mine. Av natur er jeg nysgjerrig på det som foregår og vil vite hva du gjør, spesielt hvis det har noe med mat å gjøre. Da følger jeg garantert etter deg, så se opp hvor du setter føttene dine! 

Ellers er jeg glad i å bli holdt i armene, mens du vugger meg og klør meg på brystet. Da maler jeg høyt, strekker poten i været og stanger jeg hodet oppi haka. Jeg har som vane å vente i nærheten av døren til soverommet, og si god morgen til deg når du står opp.

Jeg og fosterforeldrene mine er enige om at jeg kommer til trives best i et for-alltidhjem hvor jeg kan trippe rundt ute. Må ikke være en skog, men noe grønt å lukte på må til. Da slapper jeg mer av, og har det jeg trenger for å være lykkelig. I mitt tidligere hjem bodde jeg sammen med to yngre barn, så jeg er vant til litt liv og røre! 

Håper vi sees, K

Søk om å adoptere Kitty

  • Boforhold

  • Personalia