Kompis & Mister

Hei! Vi er Kompis (spraglete brun) og Mister (sort), og er fortsatt å beregne som kattunger. Vi er et realt radarpar og ser etter et felles for-alltid-hjem!

 

Vi har vært i fosterhjem i et par måneder, og var veldig sky og redde da vi kom. I begynnelsen var vi stort sett under en benk og kom bare ut for å spise når menneskene gikk ut av rommet. Nå er vi blitt ganske tøffe og sosiale, og oppholder oss aller helst i samme rom som folkene vi bor med. Vi er veldig kommunikative, og kommer gjerne og henter matmor når det er tid for måltider.

Vi ble født ute og stirrer ofte lengselsfullt ut av vinduene, så vi ser frem til å kunne leke utendørs når vi blir gamle nok til det. I mellomtiden setter vi pris på at noen leker med oss, gjerne med en ball eller noe annet vi kan fange. Vi har mye glede av og finner stor trygghet i hverandre. Derfor ønsker vi ikke å skilles.

Selv om vi er to sjenerte katter, er vi også utrolig selskapssyke og ønsker helst å være i samme rom som menneskene i fosterhjemmet vårt. Vi ønsker oss et tålmodig hjem som kan gi oss tid til vi blir trygge på nye omgivelser og nye mennesker.

Brå bevegelser og høye lyder er fortsatt litt skremmende, så vi ønsker oss helst en familie med litt eldre barn.

Vi er chippet, kastrert og vaksinert!

Høres det ut som vi kan passe godt inn hos deg? Ta kontakt da vel!

Søk om å adoptere Kompis & Mister

  • Boforhold

  • Personalia