Leonard

OBS! Leonard er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Mjau!

Mitt navn er Leonard, og jeg ble funnet ute og tatt inn i varmen av noen snille folk høsten 2022. Kattelegen sjekket meg, og sa at jeg var frisk og rask! Jeg ble kastrert, og fikk vaksine og chip. Jeg har skjønt at dere mennesker synes jeg fortsatt er en ungfole, men selv synes jeg at jeg er ganske så vel bevandret!

 

Da jeg ble tatt inn til fostermenneskene mine, nektet jeg å la meg pille på nesen, og freste de ned i mange uker. Helt til jeg skjønte at de kunne kose på meg… Og leke!! Det var stas.

Nå fotfølger jeg dem for både kos og lek. Også mat da, det er jeg også veldig glad i! De tror de er smarte som har en automatisk mater som gir meg mat innimellom, men jeg er enda smartere. Jeg stikker potene mine opp i den, og fisker ut godbitene når det passer meg, jeg.

Ellers bruker jeg tiden min til å titte på fugler gjennom vinduet, leke med alt jeg kommer over, og henge med fosterbror Gimli. Han var også en fosterkatt, før han ble adoptert, og det håper jeg også jeg kan bli! Drømmen er å kunne være ute og klatre i trær! Jeg kan også gjerne få brødre eller søstre, enten på to eller fire ben.

Håper dere er min kommende foralltid-familie, og tar kontakt. Fostermenneskene mine har lovet at de skal la meg på besøk, så jeg kan hilse på dere ordentlig!

Mjau ut!

Søk om å adoptere Leonard

  • Boforhold

  • Personalia