Leslie

OBS! Leslie er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Leslie er en kattunge som, nå er klar for å finne seg en familie hun kan flytte inn hos!

 

Leslie er en kjempemorsom pus med masse personlighet og verdens mykeste pels. Hun følger alltid fostermor hakk i hæl, og elsker å følge med på alt som skjer rundt om kring. Leslie liker spesielt godt å være på kjøkkenet, for da er sjansen stor for en godbit eller våtmat. Da maler hun høyt og gnir seg inntil beina til fostermor.

 

Leslie elsker å leke, og alt kan lekes med. Handlenett er spesielt gøy å leke med, da disse kan hoppes inn i. Leslie elsker også å sitte i vinduskarmen og kikke på mennesker og fugler utenfor.

 

Selv om Leslie kan være litt rampete, og klatrer gjerne i tørkestativet, er hun bare snill og god. Etter at hun ble sterilisert har hun også blitt mye med glad i kos, og maler høyt og ofte!

 

Leslie kom til oss sammen med moren sin, Sandra, og de to leker masse sammen. Når de er trøtte krøller de seg sammen for en hvil og gir hverandre gjerne en vask.

Leslie er ikke mye i ro, da lek er mye mer interessant. Likevel elsker hun å ligge foran peisen, eller å hoppe inn under dyna eller pleddet i sofaen.

 

Leslie går også godt sammen med små barn, og hun er alltid kjempenysgjerrig på nye mennesker, og er veldig glad i å få besøk.

Søk om å adoptere Leslie

  • Boforhold

  • Personalia